Centrale Sterilisatie - CLAAF MEDICAL - Uw partner voor Centrale Sterilisatie Afdeling

CLAAF MEDICAL
Logo Claaf Medical
Ga naar de inhoud

Centrale Sterilisatie

 
Detachering is een oplossing voor uw organisatie als u op tijdelijke basis één of meerdere CSA specialisten wilt inzetten. Dit kan het geval zijn als medewerkers uit uw reguliere bezetting afwezig zijn door ziekte of verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit  zoals tijdens een project of een piekmoment kan de aanpak van Claaf People als detacheringsbureau zekeren uitkomst bieden.

Toegevoegde waarde Claaf People
Claaf People kiest voor echte CSA specialisten die direct impact kunnen hebben binnen uw organisatie. Hun kennis en kunde zorgt ervoor dat zij moeiteloos kunnen meewerken op het niveau dat u gewend bent. Daarnaast geeft hun positief-kritische blik een extra impuls aan de afdeling waar zij komen te werken. U kunt ervan op uitgaan dat de Claaf People specialisten die wij detacheren professioneel te werk gaan. Zij werken graag op opdrachtbasis en zijn eraan gewend om zich snel aan nieuwe situaties en omgevingen aan te passen. Hun belangrijkste drijfveer is om samen met uw mensen goed werk neer te zetten.

Detachering vanuit groot netwerk van CSA medewerkers.
ls detacheringsbureau ontzorgt Claaf People u in uw zoektocht naar (tijdelijke) extra CSA medewerkers. Wij regelen het hele traject van de selectie van kandidaten tot en met een soepele start. Zo kunt u zich blijven focussen op uw dagelijkse werkzaamheden.

In dienst na een opdracht bespreekbaar?
ij zijn trots op de kwaliteit die onze specialisten leveren. Onze klanten bevestigen dat, bijvoorbeeld in eindgesprekken en reviews. Het komt ook wel eens voor dat één van onze medewerkers bij een klant in dienst gaat nadat het project succesvol is afgerond. Deze vorm van indiensttreding is dan ook bespreekbaar, zodat uw openstaande vacatures nog sneller worden ingevuld.

Tot slot, bent u nieuwsgierig geworden voor wat Claaf People voor uw organisatie kunt betekenen? Laat een terugbelverzoek achter en we bellen je z.s.m. terug of mail naar claafpeople@claafmedical.nl, bellen kan ook met +31 6 404 36 414
 
 
Detachering
Laat u terugbellen!

Staat uw product er niet tussen?
Of wilt u meer weten over Claaf Medical, onze producten en/of diensten?
Of wilt u een vrijblijvende afspraak maken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.
TERUGBELVERZOEK ACHTERLATEN
(*) Verplicht
Corantijn 43-L
+31 6 402 49 022
info@claafmedical.nl
Copyright Claaf Medical
CLAAF MEDICAL
Terug naar de inhoud