Verpakkingsmaterialen - CLAAF MEDICAL - Uw partner voor Centrale Sterilisatie Afdeling

CLAAF MEDICAL
Logo Claaf Medical
Ga naar de inhoud

Verpakkingsmaterialen


Nonwoven-Containers
Het waarborgen van een duurzame steriliteit begint bij kwalitatieve verpakkingsmaterialen.
Claaf medical levert een totaalpakket aan verpakkingsmaterialen voor de Centrale Sterilisatie Afdeling. Zowel nonwoven als containers zijn in alle formaten en grammage leverbaar.
Wat Claaf medical onderscheidt als leverancier voor de Centrale Sterilisatie Afdeling, is dat wij beschikken over alle soorten en maten SMS non-woven inpakmateriaal.

Claaf Medical kan hiermee geheel tegemoetkomen aan de specifieke eisen op dit gebied voor iedere Centrale Sterilisatie Afdeling. Het gehele assortiment voldoet aan de norm EN-ISO 11607 1 en 2 en alle producten zijn voorzien van een CE-keurmerk.
Claaf Medical introduceert de dubbele wrapverpakking, een combinatie van verpakkingsmateriaal SMS blauw/groen of SMS non-woven blauw/groen of overige combinaties naar wens.
U kunt ook het verpakkingsmateriaal afstemmen naar uw eigen wensen. Mocht u diverse klanten hebben of werken met derden kunt u zich hierbij ook onderscheiden door uw nonwoven en containers klantgericht aan te bieden.

Sterilisatie tape  
Claaf Medical beschikt over diverse sterilisatietapes. Onze stoomindicator tapes kunt u in diverse kleuren combinaties bestellen. Ook kunt u kiezen voor witte plaktapes in een latexvrij variant.
Naast onze standaard maten zoals breedte 19mm, 25mm en 50mm kunt u ook uw wensen aangeven bij het bepalen van de breedte.

Corantijn 43-L
+31 6 402 49 022
info@claafmedical.nl
Copyright Claaf Medical
CLAAF MEDICAL
Terug naar de inhoud